مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی :
شکر : یک لیوان (۲۵۰گرم)
تخممرغ : ۶ عدد
شیر : ۱۲۵ گرم یا نصف لیوان
آرد : ۲/۵ لیوان وانیل
نمک : یک قاشق چایخوری
روغن جامد یا مایع : ۷ قاشق سوپخوری یا ۱۵۰ گرم
گردوی خرد شده : نصف فنجان
کشمش پلویی یا شکلات چیپسی : نصف فنجان رنده
پوست پرتقال : یک قاشق مرباخوری
پودر کاکائو یا نسکافه : به میزان دلخواه
سفیده و زرده تخممرغها را از هم جدا کنید و در دو ظرف جداگانه بگذارید.
نصف لیوان شکر را با سفیدهها مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا سفت شود و در صورت برگرداندن ظرف از آن نریزد.
سفیدههای آماده شده را کنار بگذارید.
برای اینکه بوی تخممرغها از بین برود وانیل را اضافه کنید و مقدار کمی هم نمک بیفزایید. این کار باعث تشدید شیرینی کیک میشود.
دو قاشق از شیر را اضافه کنید و سپس همزن را خاموش کنید.
میزان آرد مورد نیاز بستگی به کیفیت آن دارد.
در صورت رقیق بودن مواد میتوانید کمی به آن آرد اضافه کنید.
شما میتوانید از دو عدد قالب کیک انگلیسی استفاده کنید و مواد را داخل آن بریزید. برای این منظور قالبها را چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید. مواد را داخل قالب بریزید و کشمش را همراه با گردو و شکلات چیپسی روی مواد بریزید. یکی دیگر از قالبها را هم با مواد کیک که با پودر کاکائو یا نسکافه مخلوط کردهاید پر کنید. فر را از قبل روشن کنید و روی ۳۵۰ درجه فانهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
کیک را مدت ۴۵ دقیقه در طبقه اول فر بگذارید. هیچگاه اوایل پخت کیکهایی که در آنها بکینگ پودر به کار رفته است در فر را باز نکنید، چرا که پف کیک از بین میرود.
در آخر برای اطمینان از پخت کیک از یک خلال دندان یا نوک چاقو استفاده کنید و آن را داخل کیک فرو ببرید. اگر مواد کیک به خلال یا چاقو نچسبید کیک شما آماده است. این کیک را میتوانید برای عصرانه خانواده به همراه شیر یا چای نوشجان کنید.